2013.02.19.
08:34

Írta: rikybaba

A második nap

Ma kellett vagy 10 perc várakozás, mire felvett egy kedves stoppos, de nagyon sokan mutogattak. Hogy mit, arra nem sikerült rájönnöm sajnos. Talán az lehet a megoldás, hogy nem mennek nagyon beljebb, hanem Kovácsiban maradnak. Volt egy Renault Kangoos fickó, aki felvett volna, de Budakeszi fele ment. Időközben beugrott, hogy az is jó lett volna, mert igazából Budapest határán belülre kell csak jutnom, ami ezen a szakaszon Adyligetet jelenti. Sebaj, ismét okosabb lettem. :)

Mai sofőröm egy 35 körüli férfi volt, egy '97-es Renault Clioval. A visszapillantóról lelógó királylányos rajz arra utalt, hogy van egy kislánya. Beszélgetésünk alatt az is kiderült, hogy két lány büszke apukájáról van szó. 

A Clios szerint havi 20ezerből bejárhatnék minden nap Adyligetig vagy talán Hűvösvölgyig is. 

Valahogy úgy érzem, az emberek nem igazán BKV pártiak, de ez persze még nem egy releváns megállapítás. Meg talán sok ész sem kell ahhoz, hogy tudjam, hogy a kényelem erős szempont.

Mai utazásom szintén a Nagyhídig tartott, egy pici dugó volt útközben, de még így is jóval előbb jutok be a munkahelyemre, mintha buszoztam volna. 

Mai vezetőmnek ezúton köszönöm az utat és jó volt hallani, hogy ezen a szakaszon ő is fel szokta venni a stopposokat. Még egy pont a stoppolás mellett. :)

Szólj hozzá!

Címkék: bkv dugó stoppolás Budapest Renault Nagykovácsi

A bejegyzés trackback címe:

https://kovacsi-stoppos.blog.hu/api/trackback/id/tr655088229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása